Sjezd KDU-ČSL byl zahájen, pozdravili jej významní zahraniční hosté

1.12.2012 10:09:13

Dnes, v 9.00 hodin byl ve velkém sále DKO v Jihlavě zahájen sjezd KDU-ČSL. Pozdravili jej významní zahraniční hosté. Jako první promluvil k delegátům sjezdu prostřednictvím filmového plátna  předseda Evropské lidové strany Wilfried Martens (video můžete zhlédnout na youtu.be/6B8v8f0MU9s). Ve svém poselství k delegátům vyjádřil radost z toho, že se KDU-ČSL nade vší pochybnost vrací na českou politickou scénu, zatímco na evropské politické scéně zůstala její úloha nepřerušena.
V písemné zdravici vyjádřil velké uznání reformované KDU-ČSL předseda rakouské lidové strany ÖVP Michael Spindelegger (viz příloha). Jako host navštívil sjezd i ředitel zastoupení Nadace Konrada Adenauera, pan Werner Böhler.
Vystoupení všech hostů zahájil od řečnického pultíku předseda slovenské KDH Ján Figeľ (www.youtube.com/watch?v=K8N3KL2R45U&feature=youtu.be).

Alexandra Alvarová
tisková mluvčí KDU-ČSL

Fotogalerie

Sdílet článek:Přidat k Yahoo Bookmarks Přidat k Facebook Přidat k Delicious Přidat k Twitter Přidat k StumbleUpon Přidat k MySpace Přidat k Google Bookmarks