Příjezdová mapa

Dojezd do Jihlavy autem:
  • Od Brna (D1 exit 119 Velký Beranov) - po příjezdu do Jihlavy stále rovně a na 4. světelné křižovatce odbočit doprava na ulici Tolstého. Na druhé křižovatce odbočíte vlevo na parkoviště u DKO Jihlava.
  • Od Prahy (D1 exit 112 Jihlava) a Havlíčkova Brodu - po příjezdu do Jihlavy za železničním mostem odbočit ze silnice E59 doprava směrem na JIHLAVA - centrum, na nadjezdu na křižovatce znovu doprava, pokračovat rovně po ulici Jiráskova a na 4. světelné křižovatce odbočit doleva na ulici Tolstého. Na druhé křižovatce odbočíte vlevo na parkoviště u DKO Jihlava.
  • Od Znojma (po silnici E59) - po příjezdu do Jihlavy po průjezdu tunelem odbočit ze silnice E59 doprava, dále pokračovat rovně po ulici Jiráskova, na 4. světelné křižovatce odbočit doleva na ulici Tolstého. Na druhé křižovatce odbočíte vlevo na parkoviště u DKO Jihlava.
  • Od Českých Budějovic (po silnici 602) – za Hosovem odbočit doleva na silnici E59. Po průjezdu tunelem odbočit ze silnice E59 doprava, dále pokračovat rovně po ulici Jiráskova, na 4. světelné křižovatce odbočit doleva na ulici Tolstého. Na druhé křižovatce odbočíte vlevo na parkoviště u DKO Jihlava.

Parkování:
Na dojezdové mapě jsou červenou barvou označena nehlídaná parko­viště. Je možné využít hlídané placené parkoviště (15 Kč za hodinu) označené modrou barvou. Dále je možnost bezplatně parkovat na třídě Legionářů, dále v ulicích Chlumova, Havlíčkova a Bezručova.

Dojezdová mapa:
Dojezdová mapa (otevře se v novém okně)

GPS souřadnice místa konání sjezdu jsou: 49°23'59.495"N, 15°35'16.472"E

Místo konání sjezdu na www.mapy.cz